Fostul boxer a fost atacat cu sabia şi i-a fost secționat brațul

 sabie agresor

Scene de groază, la Arad, unde un tânăr a avut parte de un atac mafiot, în toată regula. Victima, un fost boxer, a fost atacată cu sabia, în timp ce se afla la volanul mașinii sale, în parcarea unui mall din Arad.

În momentul atacului, tânărul era însoţit de prietena sa, agresorul fiind nimeni altul decât fostul iubit al fetei. Se pare că atacatorul a sărit cu sabia asupra tânărului. Sportivului i-a fost secționat brațul cu care s-a apărat, deoarece agresorul ar fi vrut să îl lovească la cap. Diagnosticul pus de medici este: traumatism complex antebraţ stâng, scrie glsa.ro.

Procurorul a dispus reținerea agresorului, care este acuzat de tentativă de omor. Dincolo de motivul aşa-zis oficial, legat de gelozie, unele voci spun că la mijloc ar fi nişte reglări de conturi pe fondul unor răfuieli mai vechi.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 22, cînd magazinele din mall se închid. Victima se afla la volanul mașinii sale, în parcarea de la etajul 4, când a fost atacată de către un cunoscut. Scena rămasă în urma luptei era parcă desprinsă din filmele cu mafioți, mai ales că geamurile mașinii erau sparte, iar pe jos era numai sânge. Martorii au povestit îngroziţi cele întâmplate.

„Două persoane au intrat în conflict, care a degenerat în tăierea unei persoane cu sabia în mâna dreapta. S-a întâmpalt în parcarea p4. Acolo i-au spart masina, geamurile. Victima a fost atacată cu o sabie”, susţine unul dintre martori.

Victima a fost transportată inițial la Spitalul Județean de Urgență, însă medicul de gardă de la ortopedie, Mircea Faur, a decis ca pacientul să fie transferat cu o ambulanță SMURD la Timișoara.

 

 

Citeste si...  Evander Holyfield a făcut orgie în casa Big Brother!