„Dacă semnați acest proiect, intraţi în puşcărie! Să nu spuneţi că nu v-am zis!”

  e4 (1)

Premierul Victor Ponta, aflat, joi, la Constanța, alături de Radu Mazăre și alți lideri politici importanți, a fost avertizat de un fost ministru al Justiției, ca de la jurist la jurist, că dacă va semna, va face pușcărie. Este vorba despre semnarea hotărârii de Guvern prin care 13% din acţiunile Portului Constanţa să fie transferate gratuit la Consiliul Local Constanţa.

„Eu vreau să spun, nu ca politician, nu ca prim-ministru ce se află, nu ca opozant, vreau să-i spun aşa, ca de la jurist la jurist, de la avocat la procuror: «domnule Ponta, dacă semnaţi această hotărâre de guvern, acest proiect aşa cum este el scris astăzi, intraţi în puşcărie! Să nu spuneţi că nu v-am zis»”, a precizat Cătălin Predoiu, într-un comunicat de presă.

PDL-istul susține că întâlnirea dintre Victor Ponta și Radu Mazăre seamănă cu vizita a doi gangteri, care merg în recunoștere, înainte de spargere. „Vizita aceasta pe care domnul Ponta o face azi domnului Mazăre, înţeleg că vizitează Portul Constanţa, seamănă foarte mult, ţinând cont de acest proiect de hotărâre, seamănă, până nu semnează nu vreau să spun chiar este, seamănă cu vizita a doi gangsteri care fac o recunoaştere înainte să dea lovitura, înainte să dea spargerea, se duc să vadă ce este acolo, e vreun geam deschis, e vreo uşă lăsată fără încuietoare, seamănă cu vizita a doi oameni onorabili”, a mai spus Cătălin Predoiu.

 

 

Citeste si...  Bianca Slav, luată la mişto de Mihai Morar şi Daniel Buzdugan