Unul dintre primii iepurași Playboy, Jennifer Bassey, a povestit cum a fost viața alături de Hugh Hefner atunci când acesta era la începutul imperiului său în anii 60, scrie Business Insider.

Jennifer a aplicat pentru a fi un iepuras Playboy în prima săptămână în care a fost deschisă Playboy Club în Chicago, în 1960. Clubul era o parte integrantă a ceea ce urma să devină imperiul Playboy, fondat de Hugh Hefner, care a murit miercuri la 91 de ani. Primii iepurați erau chelnerițele din club, dar în timp rolul lor a evoluat.

Procesul de angajare a fost simplu – sau imposibil, în funcție de perspectivele fiecăruia. ”Te îmbrăcai în ținuta de iepuraș și de plimbai de colo, colo. Dacă arătai bine erai angajată”, povestește Bassey.

Acum în vârstă de 75 de ani, fostul iepuraș este o actriță cunoscută cel mai bine pentru rolul lui Marian Colby din seialul „All My Children” de peste 30 de ani. Ea a petrecut aproximativ doi ani la Clubul Playboy, cântând la voce și pian.

Bassey și-a reamintit orele „înfricoșătoare” petrecute la Club – când iepurașii începeau munca la ora 18.00 și nu plecau acasă până la ora 4 dimineața și picioarele le sângerau în ciorapii din plasă. Dar cea mai rea parte era reprezentată de clienții care de la prea mult alcool scăpau de sub control.

Citeste si...  Goală în onoarea Paştelui, la Poarta Branderburg!

Iepurașii au făcut un pact, își amintește Bassey: Dacă un bărbat a încercat să atingă una dintre fete, aceasta îi vărsa ”accidental” cocktailul cu mentă în brațe, aceasta fiind singura băutură pe care nu o puteai scoate din haine: „Dacă ai scăpat crema de menthe pe costumul unui bărbat, era distrus”.

Totuși, Bassey a spus că a făcut o „avere”, estimând că într-o săptămână media din bacșișuri era de 1.000 de dolari, ceea ce înseamnă cam 8.400 de dolari astăzi. În ceea ce privește salariul? Bassey a spus că nu există niciunul. De fapt, trebuia să-ți închiriezi costumul.

Bassey a spus că nu își amintește foarte multe detalii despre perioada în care lucra ca iepuraș, dar vede experiența ca ua instructivă și a ajutat-o să pună bani deoaparte pentru a începe o carieră în actorie. Ea a spus: „Nu mi-e rușine de tot ce am făcut.”