Vasile Turcu, fost acționar al echipei Dinamo, și-a reamintit că tehnicianul Mircea Rednic i-a rămas dator cu o sumă importantă de bani, după renovarea casei.

31_turcu_Agerpres-465x390

Vasile Turcu a rememorat episodul din 2007, atunci când Mircea Rednic, antrenor la Dinamo, la acea vreme, a avut un conflict cu jucătorii. Tehncianul a primit o primă din partea lui Gigi Becali, pentru că „roș-albii” învinseseră pe CFR Cluj, iar „Puriul” nu a împărțit banii cu fotbaliștii. De asemenea, Turcu și-a mai adus aminte că Rednic „i-a tras țeapă” cu o sumă semnificativă.

„Vă povestesc şi un episod din 2007, când jucătorii au vrut să-l bată pe Rednic, după ce a fugit cu banii de la Gigi Becali, imediat după ce s-a câştigat meciul cu CFR Cluj. Puteţi să-i întrebaţi pe Danciu, pe Moţi, pe Mărgăritescu, pe Cătălin Munteanu, că ştiu ei foarte bine, cum a fugit Rednic cu banii şi a vrut să le tragă ţeapă jucătorilor. Dar te mai miri, când el şi mie mi-a tras ţeapă după ce l-am împrumutat de vreo două ori cu câte 10.000 de euro, apoi i-am renovat gratis casa şi n-am văzut banii nici până azi”, a povestit fostul acțional al „câinilor”, la Digi Sport.

Citeste si...
APEL pentru DONARE DE SÂNGE al președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv Român