Un eveniment rutier trist în care a fost implicat primarul din orasul Huși,cu apartenenta politica  PSD, evenimentul a avut loc în această dimineață, la iesirea din municipiul Bârlad, spre Perieni informează vremeanoua.ro.

In aceasta dimineata, primarul mnunicipiului Husi, Ioan Ciupilan, a fost implicat intr-un accident rutier, petrecut la iesirea din municipiul Barlad spre Perieni. Primarul Ciupilan se afla in masina cu alti trei pasageri. Ei mergeau la o partida de vanatoare, pe un fond de vanatoare privat, din zona Gherghesti. Intr-o curba insa, pe DJ 243 – Icar (Perieni) un autoturism a intrat frontal in masina in care se aflau aceștia. Au rezultat doua victime, constiente.

Citeste si...
Miracolul Luminii Sfinte de la Ierusalim, o farsă din raţiuni financiare?

Pprimarul Ioan Ciupilan a scapat doar cu usoare contuzii si escoriatii. Paul Sapca a fost diagnosticat cu o fractura la nivelul antebratului. Se pare ca vinovata de producerea accidentului ar fi cealalta masina, care ar fi intrat frontal in masina in care se aflau cei husenii. Celalalt autovehicul era condus de o tana de 23 ani din Perieni. Politistii fac acum cercetari. La fata locului sunt reprezentantii ISU, dar si Ambulanta.