Europarlamentarul PSD, Răzvan Popa, susține că fostul premier Mihai Tudose este subiectul de ”extragere” al unui ofițer dintr-un partid politic și transferarea sa către o nouă operațiune.

”Extras din PSD după o operațiune eșuată și reașezat pe o altă traiectorie a unei noi operațiuni „sofisticate”, fostul premier Mihai Tudose se revoltă. Se revoltă și amenință când i se spune că este „agent secret”. În primul rând că acest apelativ te trimite cu gândul la personajele de film, super spioni care salvează lumea. Ori, în cazul personajului de față, ieșit parca dintr-un film, dar în orice caz nu cu pământeni, nu este cazul. Deci, revoltați ar trebui să fim noi, dacă Tudose este comparat sau autocomparat cu un agent secret.
În al doilea rând, probabil ca omul a uitat ori a primit dispoziție sa uite ca primul care a făcut trimitere la el ca fiind „ofițer acoperit” a fost, nimeni altul, decât Victor Viorel Ponta, șeful lui pe linie politică, ierarhică…Adică tot un fel de „acoperit”, dar cu altă misiune. Probabil că funcția bate gradul și de aceea Mihai Tudose s-a autoamneziat. Dupa dictonul…’Trăiți șefu’….ordinul se execută, nu se discută.”, scrie Răzvan Popa.

Citeste si...  Românii din Târgoviște au aflat direct de la Liviu Dragnea despre situația economiei românești