ostul prefect de Teleorman timp de cinci ani, Teodor Nițulescu, unul dintre cei mai mari dușmani ai lui  Liviu Dragnea, susține că este posibil ca „statul paralel” – din care și Liviu Dragnea ar fi făcut parte – să fie în spatele scandalului cu cele două valize

„A fost un mod de a prezenta a celor de la RISE Project că dețin niște informații confindențiale pe care le-a obținut din surse sigure din jurul firmei Tel Drum  sau din colaboratori ai firmei și evident că ei sunt specializați de aproape 2 ani de zile. Specializare care a început cu ajutorul meu acum doi ani de zile.  O să înțelegeți mâine dacă facem emisiunea și cine l-a protejat pe Liviu Dragnea.

Citeste si...  Încă o taxă va fi eliminată!

O altă variantă a livrării acestor documente este acest stat paralel din care Dragnea a făcut parte și care cred că încă îl mai ajută în anumite sectoare. Vorbim de oameni din instituții din statul paralel. Această zonă deține astfel de informații de mult mai multă vreme. Eu sunt unul care le-am furnizat astfel de informații, și nu numai eu, ci și serviciile sectoriale ale respectivelor instituții au furnizat astfel de informații și e posibil ca ei să le fi sistematizat și să le pună exact în valiza unui țăran din Teleorman”, a declarat fostul prefect de Teleorman, Teodor Nițulescu, la postul B1TV.  El a promis că va vorbi marți la postul de televiziune despre Liviu Dragnea.