Extratereștrii există și probabil se află printre noi, pe Pământ, a declarat prima femeie din Marea Britanie care a ajuns în spațiu, potrivit BBC.

Helen Sharman, primul astronaut britanic și prima femeie care a vizitat stația spațială Mir în mai 1991, a declarat pentru revista Observer Magazine că extratereștrii există, cu siguranță. Trebuie să existe tot felul de forme de viață printre miliardele de stele”.

Chimistul, care acum lucrează la Imperial College din Londra, a adăugat că deși formele de viață extraterestră probabil că nu au în componența lor carbon și nitrogen, „este posibil să fie chiar acum printre noi, dar pur și simplu nu îi putem vedea”.

Citeste si...
Bicarbonatul de sodiu, praful minune pentru frumusețe și sănătate

În cadrul interviului, Sharman a mărturisit că în urma experienței în spațiu a învățat cât de importanți sunt oamenii și nu bunurile materiale. „În spațiu aveam toate condițiile pentru a supraviețui: temperatura potrivită, mâncare, apă, siguranță. Nu m-am gândit deloc la obiectele pe care le dețineam pe Pământ. Când zburam deasupra anumitor părți de pe glob, întotdeauna mă gândeam la persoanele iubite”.

     
     
     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.