Un român de 40 de ani care lucrează ca bodyguard în Cluj a ajuns, fără să vrea, noua senzație a internetului. Îl cheamă Pavel Florin și este atât de celebru încât a devenit un model de urmat din Europa și până în îndepărtata Australie, iar postul american de televiziune CNN i-a dedicat un material în întregime.

Un român de 40 de ani care lucrează ca bodyguard în Cluj pe nume Pavel Florin și cu ce se ocupă el? Clujeanul a devenit, peste noapte, cel mai cunoscut jucător de cricket din România. El a ajuns o veritabilă vedetă mondială în acest sport (cvasi-inexistent în țara noastră), în urma viralizării unei postări publicate pe Twitter, în care românul era ironizat pentru stilul său neortodox de aruncare a mingii.

https://twitter.com/FoxCricket?

În urma aceste postări, toate ironiile s-au transformat în laude, iar toate vedetele internaționale ale cricketului au sărit în apărarea clujeanului, pe care l-au felicitat și încurajat pentru atitudinea afișată. „De acord 100%!. Cricketul este un joc minunat. Bravo și felicitări tuturor celor ca tine care practică acest sport. Mi-ar plăcea să reușim să ne vedem anul viitor. Dacă ai nevoie de un sfat sau ajutor din partea mea, dă-mi de veste!”, a declarat Shane Warne, o legendă a cricketului australian.

Citeste si...  Uite un clip devenit viral!

Florin a fost încurajat și de un fost internațional englez, Dimi Mascarenhas: „Vorbim despre primul jucător de cricket născut și crescut în România. Ar trebui să ne bucurăm cu toții pentru această extraordinară realizare”, a spus jucătorul de cricket din Anglia.

„De fapt, asta e tot ce contează. Florin e acolo, pe teren, practică acest sport pe care îl iubește și acest lucru îi face plăcere, indiferent de ce cred unii despre asta. Asta e tot ce contează”, scriu jurnaliștii de la Fox Sports Australia.

Într-un interviu acordat pentru Liga Europeană de Cricket, Florin a povestit despre cum a parcurs 500 de kilometri în nouă ore pentru a ajunge la o partidă de cricket care urma să se dispute dimineața. Echipa sa din Cluj participă la prima ediție a Ligii Europene de Cricket, alături de alte echipe din Italia, Spania și Olanda.