Un bărbat în vârstă de 64 de ani este autorul atacului armat din Las Vegas, cel mai sângeros atac armat din istoria Statelor Unite.  Stephen Paddock este cel care a deschis focul dintr-o cameră a hotelului Mandalay Bay, împușcând oamenii aflați la un festival de muzică. Bilanțul este unul dramatic. Cel puțin 50 de oameni au fost uciși și peste 200 au fost răniți.

La mai multe ore de la măcelul din Las Vegas, autoritățile au anunțat numele celui care a provocat cel mai sângeros atac din istoria Statelor Unite. Stephen Paddock, un rezident din statul american Nevada, este cel care a tras cu o mitralieră asupra miilor de oameni care se aflau la festivalul de muzica Route 91.

Acesta a deschis focul dintr-o cameră aflată la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay, situat peste drum de zona în care era organizat concertul country. Șeriful din Las  Vegas a declarat că acesta este „un lup singuratic”, dar și că acesta a fost împușcat mortal. O echipă SWAT a aruncat în aer ușa camerei sale de hotel pentru a ajunge la el.

Citeste si...  Irina Loghin şi Fuego au plâns împreună

Motivul atacului este în continuare cercetat. Între timp, polițiștii au reușit să dea de soția acestuia, persoană care era căutată pentru a fi audiată.

Între timp, ies la iveală și mai multe detalii despre el. Acesta locuia în orășelul Mesquite, locuința sa fiind percheziționată acum de autorități. Bărbatul nu avea cazier, neavând nici măcar un contact cu autoritățile locale.

„Nu știm multe despre Stephen Paddock. Locuiește aici, în orășelul nostru. Nu a avut niciun contact cu el în trecut”, a afirmat un purtător de cuvânt al poliției din acest orășel. Astfel, bărbatul nu a ajuns deloc în atenția autorităților, nici măcar pentru vreo abatere în trafic.