Un bărbat de 41 de ani din Satu Mare a luat un copil de patru luni de lângă mama lui şi apoi l-a abandonat pe malul râului Someş. Bărbatul este cercetat penal pentru lipsire de libertate.

Potrivit IPJ Satu Mare, o tânără de 20 de i-a anunţat duminică pe poliţişti că, în timp ce se afla în parcarea unui supermarket din oraşul Satu Mare,bărbat în vârstă de 41 de ani, acesta i-a luat copilul în vârstă de patru luni, fără acordul ei.

În urma cercetărilor, copilul a fost găsit de poliţişti pe malul râului Someş, unde a fost abandonat de bărbatul care a fugit.

„Deoarece minorul avea hainele ude, până la sosirea ambulanţei, poliţiştii i-au acordat primele îngrijiri înfăşurându-l într-o jachetă, fiind ulterior transportat la spital în vederea efectuării de investigaţii de specialitate, acesta fiind în afara oricărui pericol”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

Citeste si...
Bat clopotele de nuntă pentru Mihaela Rădulescu!

Potrivit acesteia, la scurt poliţiştii l-au găsit pe bărbat, care este concubinul mamei copilului şi care a fost dus la audieri.

Acesta este cercetat penal, în stare de libertate, pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.