Poliția din Foggia a arestat, la începutul săptămânii, o menajeră din România, în vârstă de 36 de ani, pentru complicitate la sechestrare de persoane și jaf, victimă fiind un avocat pentru care lucra femeia.

Într-o seară din luna mai,un avocat s-a întors acasă aproape de miezul nopții și a găsit în dormitor doi indivizi mascați și înarmați. Avocatul a fost legat de pat, după care tâlharii l-au determinat să spună unde sunt banii, amenințându-l cu arma. Astfel, tâlharii au furat 20.000 de euro, bani ascunși într-o cutie de încălțăminte, dar și alte obiecte de valoare, între care bijuterii, potrivit foggiatoday.it.

Menajera din România a fost pe lista suspecților de la început, pentru că era singura persoană, cu excepția avocatului, care știa să dezactiveze sistemul de alarmă. Mai mult, sistemul de supraveghere video a fost închis exact în intervalul în care a avut loc jaful.

Citeste si...
Această rețea de socializare se va INCHIDE! Mii de utilizatori au fost afectați

Menajera din România, Simona S., este singura persoană care a fost arestată în acest caz. Anchetatorii suspectează că tâlharii sunt persoane din anturajul ei, însă aceștia nu au fost deocamdată identificați.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.