Poliția din Foggia a arestat, la începutul săptămânii, o menajeră din România, în vârstă de 36 de ani, pentru complicitate la sechestrare de persoane și jaf, victimă fiind un avocat pentru care lucra femeia.

Într-o seară din luna mai,un avocat s-a întors acasă aproape de miezul nopții și a găsit în dormitor doi indivizi mascați și înarmați. Avocatul a fost legat de pat, după care tâlharii l-au determinat să spună unde sunt banii, amenințându-l cu arma. Astfel, tâlharii au furat 20.000 de euro, bani ascunși într-o cutie de încălțăminte, dar și alte obiecte de valoare, între care bijuterii, potrivit foggiatoday.it.

Menajera din România a fost pe lista suspecților de la început, pentru că era singura persoană, cu excepția avocatului, care știa să dezactiveze sistemul de alarmă. Mai mult, sistemul de supraveghere video a fost închis exact în intervalul în care a avut loc jaful.

Citeste si...  Video: Tânăra româncă care a ajuns să cânte pe un stadion din UK

Menajera din România, Simona S., este singura persoană care a fost arestată în acest caz. Anchetatorii suspectează că tâlharii sunt persoane din anturajul ei, însă aceștia nu au fost deocamdată identificați.