Suflarea fotbalistică din România a fost luată prin surprindere de o veste îngrozitoare care îl vizează pe fostul fotbalist Dănuț Lupu. Fostul fotbalist se afla internat în stare gravă în spital.Lupu

În prima fază s-a spus că Dănuț Lupu a suferit un infarct, dar unul dintre apropiații săi a făcut lumină în acest caz într-un interviu acordat unei publicații de sport din România. Acesta a spus că Dănuţ Lupu este în continuare internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului Matei Balş din Bucureşti, fiind tratat pentru o dublă pneumonie, sub observaţia medicului Străinu Cercel.

„Vreau să se risipească ceaţa în primul rând despre presupusul infarct. Nu a suferit niciun infarct. Dănuţ a avut imunitate zero, iar tratamentul a fost bazat şi pe multe antibiotice. Raportat la penicilina normală, el a făcut 1.000.000 de unităţi la opt ore pentru a-şi reveni. Azi (n.r. – marţi) a fost vizitat de soţia sa şi de fratele său, iar medicii nu au mai permis şi alte vizite. Răspunde la tratament şi important este că a început să mănânce de ieri (n.r. – luni). Starea lui este stabilă”, a declarat apropiatul lui Dănuţ Lupu.

Citeste si...  Dănuț Lupu 1999 vs. Dănuț Lupu 2014.