Dosarul lui Ludovic Orban creează probleme patronilor de media, după ce aceştia au fost chemaţi de procurori să dea explicaţii. După Cozmin Guşă, în faţa procurorilor DNA s-a prezentat Sorin Oancea, patronul B1 TV fiind audiat ca martor în acest dosar.

La intrarea în sediul DNA, patronul B1 TV a spus că nu i-a cerut niciodată bani lui Ludovic Orban şi mai mult de atât, la B1 nu se plătesc emisiunile electorale.

„Legea interzice campania pe bani, o lege… aşa cum o ştiţi. Legea de finanţare a partidelor în continuare e destul de proastă, dar aşa cum m-am văzut cu dl. Orban, m-am văzut cu mulţi alţi politicieni în toată perioada asta” , a spus Oancea.

Citeste si...  Băsescu se amuza: Dupa ce Kovesi l-a tinut in sah cu un dosar penal, Orban o sustine la Parchetul European

„Daţi-mi voie să văd exact despre ce e vorba şi la ieşire vă promit că voi face declaraţii complete. Cred, părerea mea, că e o lege proastă, ca o televiziune particulară să faci campanie electorală gratuită, e adevărat, dar nu depinde de noi să o schimbăm, de parlamentari. Se pare că a fost vorba de o discuţie de el (Orban – n.r.) şi altcineva”, a cpmpletat patronul B1 TV.