efefg (2)

Dorin Rotariu a fost urmărit aseară de către directorul sportiv al lui Sporting Lisabona, Augusto Inacio. Rivala Benfica îl are şi ea în vedere pe dinamovist.

Sporting Lisabona a venit după Dorin Rotariu şi speră să rezolve afacerea în acest week-end! Fost antrenor la FC Vaslui, actual director sportiv la gruparea portugheză, Augusto Inacio a fost ieri în Capitală şi aseară pe Ştefan cel Mare pentru a-l urmări la lucru pe fotbalistul de 18 ani şi pentru a trata, apoi, eventualul transfer în capitala lusitană.

La prînz, a luat masa alături de oamenii care-l reprezintă pe mijlocaş, soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi avocatul Dan Idita. Iar după meci erau prevăzute discuţii cu preşedintele executiv al roş-albilor, Constantin Anghelache.

efefg (1)

Cel puţin 4 milioane euro, jumătate la Iancu
Dinamoviştii au fost miraţi de interes: „Noi înţeleseserăm, prin unii agenţi din străinătate, că Benfica ar fi fost echipa portugheză interesată de Rotariu. OK, indiferent de club, oamenii se pot uita, pot urmări orice fotbalist, însă Dorin nu pleacă azi, mîine. E extrem de scump şi conducerea nu are de gînd să se despartă de el”.

Oficialii clubului ce-şi doreşte insolvenţa au spus în mai multe rînduri că preţul lui Roti nu va fi mai mic de 4 milioane de euro. Indiferent ce club se va înţelege cu Dinamo pentru transferul jucătorului, bucureştenii s-ar alege cu numai 50 la sută din suma de transfer, întrucît restul banilor ar merge la Marian Iancu, care-l deţine pe Dorin în coproprietate!

efefg (3)

Scandal pe bani la „Săgeată”
În vara 2001, un alt dinamovist, Marius Niculae, la vremea aceea golgeterul campionatului, era transferat la Sporting pentru suma, oficială, de 3 milioane de dolari. În scurt timp, a pornit în ţară un scandal de proporţii, întrucît au apărut diverse variante că suma afacerii a fost mult mai mare.

Lusitanii, ulterior, au spus că transferul s-ar fi făcut chiar pe 10 milioane de dolari, iar restul banilor s-ar fi împărţit între diverşi oameni-cheie ai mutării. Şi Borcea a fost în centrul atenţiei, întrucît a dezvăluit că i-a falsificat contractul atacantului înainte de a-l vinde!

5,58 e media notelor GSP obţinute de Dorin în partidele din 2014. În sezonul de toamnă, media notelor sale a fost de 5,93

Citeste si...
Academicianul francez Thierry de Montbrial îndeamnă tinerii să aprofundeze limba maternă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.