Un adoleșcent în vârstă de 15 ani a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii constănţeni, după ce a lovit cu pumnul în faţă un copil de 13 ani.

Victima a fost transportată în comă la spital. Conflictul dintre cei doi pornise de pe o reţea de socializare, transmite News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi, sâmbătă, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă ar fi avut loc o altercaţie în urma căreia un copil este este în stare de inconştientă.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit identitatea persoanelor implicate, fiind vorba despre 2 minori de 13, respectiv 15 ani. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict pe o reţea de socializare, din ziua precedentă. Astăzi, cele două persoane s-au întâlnit întâmplător, iar minorul de 15 ani l-a lovit pe cel de 13 ani cu pumnul, în zona feţei”, au afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Citeste si...
Scene INCREDIBILE pe terenul de fotbal. Un fan s-a luat la bătaie cu un fotbalist

În urma evenimentului, victima a fost transportată la spital în comă.

Poliţiştii constănţeni continuă cercetările, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Băiatul în vârstă de 15 ani a fost reţinut pentru 24 de ore