Un adoleșcent a fost acuzat că şi-a violat şi înjunghiat fosta iubită în vârstă de 16 ani pentru a arăta cât de mult îşi iubeşte actuala. El i-a controlat viaţa victimei timp de doi ani şi jumătate, până acum când aproape a omorât-o.

Un adoleșcent de 17 ani din Marea Britanie îi controla toată viaţa fetei potrivit instsnței: nu o lăsa să poarte anumite haine, nici să se machieze, ba chiar a pus-o să îi dea parolele de la conturile reţelelor sociale, inculsiv parola de la telefon, potrivit The Guardian.

Băiatul a negat acuzaţia că ar fi încercat să o omoare, dar a recunoscut că a înjunghiat-o şi i-a provocat răni serioase. De asemenea, a declarat că nu a violat-o înainte să o atace, sexul fiind de comun acord. Potrivit judecătoriei, după ce a încercat să o omoare, băiatul i-a scris iubitei: „Am făcut-o pentru că te iubesc. Era singura şansă să te ţin lângă mine”.

Citeste si...  Adolescentul, care a înjunghiat un tânar, în plină stradă, a fost amendat înainte de faptă

Prietena lui actuală este de asemenea cercetată, acuzată că l-a încurajat să comită crimă. Aceasta i-a trimis mesaj adolescentului spunându-i să filmeze toată acţiunea. Ea a dorit să îi dovedească că o iubeşte, ba chiar l-a ajutat să cureţe cuţitul cu care a înjunghiat-o.

Cazul este încă în desfăşurare.