Lee Min Ho le aduce fanilor săi o veste excelentă: stagiul său militar se încheie pe 25 aprilie. El va reveni pe micul ecran, după o absență de aproape 2 ani.

Actorul în vârstă de 31 de ani este cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale în Boys Over Flowers (2009), City Hunter (2011), Faith (2012) și The Heirs ( 2013). În mai 2017, Lee Min Ho începea serviciul militar obligatoriu, ca lucrător în cadrul serviciilor sociale coreene.

El a beneficiat de un sistem special care i-a permis să înceapă serviciul militar înainte de antrenamente. Starul sud-coreean s-a înrolat în serviciul public și nu în cel activ din cauza unui accident de mașină pe care l-a suferit în 2006. Atunci, medicii i-au introdus niște ace de metal în corpul
său.

MYM Entertainment, agenția care îl impresariază, a declarat că actorul și cântărețul își va încheia stagiul militar fără niciun eveniment special.

Citeste si...  Teodorovici vrea să reorganizeze ANAF şi Ministerul de Finanţe. Propunerea lansată astăzi în dezbatere publică

Lee Min Ho a lucrat s-a retras din viața publică în mai 2017. S-a înrolat în armată pe 12 mai, când și-a luat rămas bun de la fani. El a fost scutit de înrolarea activă în armată și a lucrat în serviciul public coreean, unde a făcut muncă administrativă pentru armată. Apoi a intrat în Centrul de pregătire al armatei coreene de la Nonsan, provincia Chungcheong de Sud, pe 15 martie 2018. Actorul a absolvit formarea de bază de patru săptămâni, pe 12 aprilie 2018. După aceste patru săptămâni, și-a reluat sarcinile de la Centrul Social de Asistență Suseo din Gangnam, Seul.

Fanii lui Lee Min Ho sunt nerăbdători să-și revadă idolul la televizor. Se zvonește că acesta își va relua rolul într-o continuare a serialul The Heirs (alături de actrița Park Shin Hye) și în The Legend of the Blue Sea 2 (împreună cu Jun Ji-hyun).