În Vinerea Patimilor, o cumplită tragedie s-a întâmplat pe DN 73, în județul Argeș. Un polițist a murit într-un accident, acesta izbindu-se violent de un autoturism. În urma impactului mașina s-a răsturnat. Trei persoane din autovehicul au ajuns la spital.

Din primele cercetări, se pare că un şofer în vârstă de 55 de ani, nu a acordat prioritate la schimbarea direcţiei de mers. A vrut să întoarcă şi a tăiat calea motocicletei condusă de subofiţer. Acesta a izbit atât de tare autovehiculul încât l-a răsturnat cu roţile în sus.

În urma impactului violent, motocicleta a fost aruncată în şant iar agentul a rămas inconştient pe asfalt. Când au sosit la locul accidentului, echipajele de salvare au început manevrele de resuscitare. Nu au reuşit să-l readucă la viaţă pe subofiţer, fiind declarat decesul. Când l-au văzut pe poliţist mort, martorii au fost şocaţi.

Citeste si...  Anunț IMPORTANT pentru angajații part-time. OUG Guvernului Tudose intră în vigoare începând de astăzi

Din maşină, o fetiţă în vârstă de 13 ani a suferit leziuni grave. Şi şoferul de 55 de ani, avea multiple traumatisme fiind dus la spital, la fel şi o femeie de 42 de ani.

În Vinerea Patimilor, o cumplită tragedie s-a întâmplat pe DN 73, în județul Argeș. Poliţistul mort, avea 35 de ani şi era subofiţer la Serviciul de Ordine Publică din Cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti. Era alături de un grup format din mai multe motociclete.