In urma cu doua saptamani, romanca Laura Grosu a fost impuscata in timpul unui atac mafiot ce a avut loc in barul unde lucra. Mama acesteia a plecat val-vartej in Spania si incearca sa faca rost de bani pentru repatriere, dar s-a lovit de umilinte si…

61585934

Laura Grosu avea doar 25 de ani si toata viata inainte, insa destinul i-a fost curmat de un moment tragic. Romanca lucra intr-un bar, iar in urma cu doua saptamani se pare ca un clan mafiot a patruns in local, avand o rafuiala mai veche cu patronul. Laura a fost prinsa in bataia pustii iar un glont i-a curmat viata in numai o secunda. Imediat ce a aflat de tragedie, mama acesteia a plecat intr-un suflu in Spania, pentru a-si aduce fata acasa, sa fie inmormantata crestineste in satul natal. Acolo, insa, a aflat ca are nevoie de peste 6.000 de euro pentru repatriere, iar femeia a batut la toate usile in incercarea de a face rost de acesti bani. A mers chiar si la primaria din orasul unde a avut loc tragicul incident, dar a indurat umilinte crunte:

„Autoritatile de acolo o trateaza pe mama cu nesimtire si cu nepasare. A mers acolo la doamna primar si a fost tinuta pe la usi. Pana la urma, a schimbat doua vorbe cu ea si i-a spus ca ei nu au bani nici pentru spaniolii lor, dar pentru romanii nostri”, a declarat, pentru CANCAN.ro Adriana, sora Laurei Grosu.

De putin timp, Laura Grosu era femeie divortata si revenise la numele de fata. Certificatul de deces, insa, este emis pe numele de femeie casatorita, fapt care a condus la alte si alte incurcaturi: „Laura fusese in tara si plecase inapoi in Spania cu numele de fata, ca divortase. Doar ca acolo ea avea actele de angajare pe numele de casatorie, si tot pe numele de casatorie a fost emis si certificatul de deces. Mama a cerut sa i se dea buletinul Laurei, ca ii trebuie in tara, dar nu au vrut sa-i dea, au zis ca-l retin ca proba. Nu stiu cum o sa facem cu actele, e o mare incurcatura”, ne-a mai spus Adriana.

Mama Laurei se afla in Spania de doua saptamani, iar femeia a ajuns la capatul puterilor: „Mama se simte din ce in ce mai rau. Sta la o famile in Spania, niste oameni cumsecade care au avut bunavointa sa o primeasca in casa lor, dar cat credeti ca mai pot si oamenii aia sa o tina? Speram sa strangem cat mai repede banii necesari pentru repatriere, sa ne ajute Dumnezeu”, ne-a mai spus Adriana.
 

Costurile totale de repatriere sunt de 6200 de euro, iar cei care doresc sa intinda o mana de ajutor acestei familii si vor sa ajute cu o suma de bani, oricat de mica, pot dona in contul RO57BPOS72311547980RON01, pe numele Andrei Teodora Adriana, la orice sucursala Bancpost.

Citeste si...
Lady Gaga i-a șocat pe parizieni, îmbrăcată precum un ornament de Crăciun