Leni Celnicu, prima sotie a lui Gheorghe Hagi, a șocat pe toată lumea la începutul anilor 2000 cînd a reacționat extrem de dur după apariția pe piață a cărții autobiografice a celebrului fotbalist. Leni Celnicu a fost enervată la culme de faptul că ea nici macar nu a fost pomenita de autorul Gheorghe Cartianu.

Cel mai iubit fotbalist roman din toate timpurile a avut o viata privata destul de tumultoasa. Hagi se afla, acum, la cea de a doua casatorie. Pana la a se insura cu Marilena, el a mai avut o casnicie esuata cu Leni Celnicu.

Hagi si Leni si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu in luna iunie a anului 1990, apoi, la scurt timp, celebrul decar al Nationalei s-a transferat la Real Madrid. Cum era si normal, sotia l-a urmat in Spania, insa, din pricina neintelegerilor, ea a fost trimisa acasa de jucator dupa cateva luni. Apropiatii celor doi au sustinut atunci ca intre Gica si nevasta lui au fost prea multe discutii si raceala s-a instalat imediat in cuplu, fara a mai putea fi reparata. E adevarat, Leni a incercat, prin intermediul revistei VIP, sa astearna cateva randuri pe hartie si sa il determine pe “Rege” sa mai dea o sansa casniciei lor, dar toate incercarile au fost imposibile.

Mai mult, Hagi a intentat actiunea de divort, dar probele aduse au fost considerate aberante de judecatori, in consecinta, cererea a fost respinsa. Gica a incercat sa demonstreze atunci ca Leni nu a fost o sotie buna, venind cu motive de genul “a intarziat cu painea la masa” sau “a indulcit cafeaua cu miere, pentru ca nu aveam zahar in casa”, fara efect insa. Cu toate acestea, fotbalistul nu s-a lasat si a stramutat procesul de separare in alt oras, iar dupa patru ani de dispute, s-a despartit oficial de sotie si i-a lasat si 400.000 de dolari la partaj.

Citeste si...  Dezvăluiri în premieră ale lui Hagi! » Cum îl prezenta Lucescu în ziarele italiene la doar 19 ani! Cererea surpriză a regretatului Mişa Klein

Atitudinea negativa fata de fosta nevasta a fost atat de evidenta in acea perioada, incat niciun prieten de-al sau nu o mai baga in seama pe Leni, basca, unii au si declarat impotriva ei la proces. Iar ca dracu’ sa fie si mai negru pentru machedoanca, in cartea autobiografica a lui “Regelui”, aparuta pe piata in 2002, ea nici macar nu a fost pomenita!!! Acest lucru a scandalizat-o pe fosta doamna Hagi, care, intr-un interviu dat revistei VIP la vremea respectiva, sustinut apoi si la emisiunea “Nasul” a lui Radu Moraru, a dat o declaratie dura care a socat pe toata lumea, intrucat jucatorul era vazut ca o personalitate fara pata . “Hagi este un zero ca om”, semn ca a deranjat-o “omiterea sa” in autobiografie, in plus, a lasat sa se inteleaga ca intre ea si Gica au existat adevarate “razboaie” .

Acum, Leni Celnicu este de fapt Leni Varlami. Femeia s-a recasatorit in 2004 si are doi copii cu noul sot.