O tânără de 21 de ani din India este căsătorită cu cinci fraţi. Potrivit tradiţiilor locale, odată ce s-a căsătorit cu unul dintre bărbaţi, este nevoită să se mărite cu toţi.

Actual, cele şase persoane, alături de un copil, locuiesc într-o singură cameră, fără paturi. Ei trăiesc într-un sat din nordul Indiei, considerându-se o familie fericită.

Femeia se culcă în fiecare seară cu unul dintre fraţi. Mai mult, tânăra nu ştie al cui este primul lor copil, Jay, un băieţel de doar 18 luni.
“La început a fost puțin ciudat, dar nu favorizez pe niciunul. Mama mea a fost, de asemenea, căsătorită cu trei frați şi când m-am căsătorit ştiam că trebuie să îi accept pe toţi de soţi. Mă culc cu ei pe rând. Nu avem paturi, doar mai multe pături pe podea. Primesc mai multă atenţie decât majoritatea soţiilor”, a declarat femeia.
Guddu, primul dintre soţi, în vârstă de 21 de ani, povesteşte că a fost primul cu care s-a căsătorit, în urmă cu patru ani. El spune că toţi cei cinci bărbaţi întreţin relaţii sexuale cu femeia, dar nimeni nu este gelos, considerându-se o familie mare şi fericită. Tinerii au participat la o căsătorie Hindu aranjată, primul soţ fiind considerat cel oficial.

Citeste si...
Dăncilă, din SUA, declară că Dragnea a dat trei legi in sprijinul comunitatii evreiesti

Cu toate acestea, potrivit tradiţiilor satului indian în care locuiesc, Rajo a fost nevoită să se căsătorească ulterior cu restul fraţilor.