Liviu Dragnea poartă discuții în biroul său din Parlament, cu mai mulți lideri PSD, printre care Adrian Gâdea și Laurențiu Nistor. Ședința are loc înaintea Comitetului Executiv Național de vineri, convocat în urma apariției unei scrisori prin care i se solicită demisia președintelui partidului, scrie Mediafax.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, discută în biroul său de la Camera Deputaților, la ora transmiterii acestei știri, cu liderul PSD Teleorman, Adrian Gâdea, liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, dar și cu consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov.

Potrivit unor surse din interiorul partidului, discuțiile au loc în urma apariției unei scrisori 

semnată de mai mulți lideri PSD, prin care i se solicită demisia lui Liviu Dragnea.

Citeste si...  Liviu Dragnea este perseverent. A ajuns la a patra cerere de eliberare: Fostul președinte PSD încearca marea cu sarea

Scrisoarea contestatarilor din PSD, de care se vorbește de o săptămână, conține 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte PSD și al Camerei Deputaților. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu.

După apariția scrisorii, PSD a anunțat convocarea Comitetului Executiv Național, vineri, de la ora 12:30.