Familia Iohannis va petrece noapte dintre ani pe pământ românesc. Dacă anul trecut a sărbătorit trecerea dintre ani în Statele Unite, acum, soții Iohannis se întorc la Cisnădioara, acolo unde au petrecut și în urmă cu doi ani, la o lună după ce a fost ales președinte al României.

Președintele Klaus Iohannis va petrece Revelionul la reședința consulului onorific al Austriei în Sibiu, Andreas Huber. Casa se află în Cisnădioara, în apropierea bisericii fortificate săseşti.

Sursele apropiate președintelui susțin că la petrecere au fost invitați doar prietenii apropiați ai familiei președintelui.

Andreas Huber deţine mai multe afaceri în Sibiu, printre care şi o reprezentanţă auto, şi este unul dintre finii actaulului preşedinte al României. Originar din localitatea Cristian, Huber a emigrat în anii 80 în Germania şi s-a întors în România după Revoluţie. Este membru al Forumului Democrat al Germanilor din România din anul 2005, iar în anul 2011 a fost numit consul onorific al Austriei la Sibiu.

Citeste si...  Vezi ce promisiune face Teodorovici cu privire la rectificarea bugetară