Fostul mare tenismen, Ion Ţiriac a surprins pe toată lumea anunțînd că licenţa turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, competiţie găzduită în ultimii 20 de ani de Bucureşti, a fost cedată pentru următorii doi ani, capitalei Ungariei, Budapesta.

Deși s-a spus inițial ca turneul se va muta la Marbella, se pare că acest nu a fost posibil deoarece în acea perioadă în Spania se desfăşoară şi turneul de la Barcelona. BRD Năstase Ţiriac Trophy este o competiţie din categoria ATP 250.

„Infrastructura deficitară ne-a împiedicat până acum să aducem turneul la următoarea categorie valorică, ATP 500. Arena Progresul nu a mai primit avizul ISU pentru desfăşurarea evenimentelor sportive, există pericol de prabuşire a tribunei, după cum au spus experţii. Trebuie construită o arenă nouă. Noi vrem să ajutăm acest sport, dar autorităţile locale trebuie să intervină, să susţină tenisul. Arena Progresul a fost construită pe vremea lui Ceauşescu, în doar şapte zile. E normal să nu mai fie de actualitate” a spus Ion Țiriac.

Citeste si...  Mutu nu nu mai e un star