Fosta asistentă tv, Bianca Dragusanu trăieşte mai ceva ca o regină în apartamentul de lux pe care îl deţine într-un complex rezidenţial din Zona Lacul Tei!

Apartamentul Biancăi dispune de trei camere spaţioase, toate aranjate dupa ultimul model în domeniu. Întreaga mobilă este din lemn masiv, în timp ce mesele, scaunele, în marea lor majoritate sunt din sticlă.

Livingul divei are canapele de fiţe şi un aranjament ca în revistele de design interior, in timp ce bucătăria este dotată cu tot arsenalul de electrocasnice, fireşte, cumpărate, de la firme de top în domeniul.

Baia beneficiază de gresie şi faianta de lux, şi de accesorii pe care Drşguşanca şi-a pus amprenta, întrucat, este recunoscut bunul gust al vedetei în orice ar avea legătură cu moda, fie ea şi de amenajare de locuinţe.

Citeste si...  Bianca Drăgușanu oferă declarație de dragoste!

Mai mult, apartamentul de un balcon superb, unde în fiecare dimineaţă, Bianca şi Victor Slav îşi pot savura cafeaua, dar şi de un loc special în care roşcata şi-a facut un dressing pentru a-şi putea ţine lucrurile.