Designerul spune că este răsfăţat de medici după operaţia la inimă

 boetzatu-liv-istanbul1

Dupa ce a fost operat la inima, in urma cu doar doua zile, de catre medicii turci de la clinica Liv din Istanbul, Catalin Botezatu a dezvaluit azi, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina lui oficiala de Facebook, ca se simte ceva mai bine.

Catalin Botezatu a ajuns marti la clinica Liv din Turcia pentru a realiza o serie de analize amanuntite la inima, cunoscute fiind problemele pe care le-a avut in ultimii ani. In urma investigatiilor, medicii i-au recomandat o interventie chirurgicala de implantare a unor stenturi la inima.

Operatia a fost realizata miercuri seara de catre Dr. Alp Burak Catakoglu-Dr.Cardiolog-Cardiologie İnterventionala din cadrul LIV HOSPITAL-Istanbul, si a durat trei ori si jumatate.

Astazi, la doua zile dupa complicata interventie chirucrgicala, designer-ul pare ca se simte ceva mai bine si a postat, pe contul lui oficial de Facebook, o fotografie si un mesaj menite sa-i linisteasca pe cei ce-si fac griji cu privire la starea lui de sanatate.

„Nu e breakfast pe malul Bosforului , dar e prima dimineata in care ma simt mai bine , iar cei de aici de la spital ma rasfata ca sa nu simt ca sunt departe de casa. Thank you Mr. Hasan Arslan and Dr. Alp Burak !”, a scris designer-ul pe reteaua de socializare.

Citeste si...  ALARMĂ al medicilor: "Ucigaşul silenţios"