Hotărât lucru, succesul în carieră nu-ţi aduce fericirea. Iar Britney Spears este cel mai bun exemplu, dacă ar fi să ţinem cont doar de problemele ei sentimentale.

screenshot-1

Vedeta părea să-şi fi găsit în sfârşit fericirea şi liniştea alături de David Lucado. Dar nu a fost aşa. A renunţat şi la acest ales al ei. Părea un gest greu de explicat, o toană a interpretei. În realitate însă, Brit avea cel mai puternic motiv să procedeze astfel. A fost înşelată de iubitul ei.

David s-a lăsat cucerit de o starletă porno, pe care a întâlnit-o într-un bar din apropierea casei vedetei. Între cei doi a început o aventură, pe care bărbatul a încercat să o ţină secretă. Dar tatăl cântăreţei a fost cel care a descoperit povestea interzisă dintre viitorul lui ginere şi Cali Lee.

Lovitura a fost cu atât mai puternică pentru Britney Spears cu cât ea îşi făcuse planuri mari legate de David. Îşi dorea nu doar să legalizeze relaţia cu el, dar şi să aibă un copil împreună, cucerită de felul în care partenerul ei se poartă cu micuţii pe care îi are din căsnicia cu Kevin Federline. Acum, este uluită că a trădat-o şi nici nu se gândeşte să-i mai dea o şansă. S-a aruncat în muncă pentru a-l uita.

Citeste si...  FOTO: Britney Spears și-a lansat colecția de lenjerie intimă