Aşa a apărut la cel mai recent antrenament

  fotbalist tatuat 2

Imagine surprinsă în timpul partidei Germania – Portugalia 4-0. Contrar aparenţelor, Meireles încerca să explice că şi Muller ar fi meritat cartonaşul roşu în faza în care portughezul Pepe a fost eliminat

fotbalist tatuat 1

Raul Meireles este unul dintre cei mai excentrici jucători de la actuala ediţie a Campionatului Mondial. Mijlocaşul portughez impresionează şi atrage privirile asupra sa datorită numeroaselor sale tatuaje.

fotbalist tatuat

La ultimul antrenament al Portugaliei, fotoreporterii au surprins ultima ”operă de artă” transpusă pe piciorul drept al fotbalistului în vârstă de 31 de ani. Tatuajul a fost finalizat în ianuarie, la Istanbul, include chipurile a trei femei, un ceas de buzunar, o cabină telefonică londoneză, Catedrala Sfânta Sofia din Istanbul, o mandolină, celebrele tramvaie din Lisabona şi multe alte simboluri ce par să „construiască” povestea vieţii mijlocaşului lusitan.

fotbalist tatuat raul

Meireles şi-a început cariera la Boavista, a trecut apoi la Porto, din 2010 a făcut pasul în Anglia unde a jucat la Liverpool şi Chelsea. Din 2012 evoluează la Fenerbahce. Pentru naţionala Portugaliei are 75 de meciuri şi 10 goluri.

Portugalia se află pe ultimul loc în Grupa G după înfrângerea cu Germania. Lusitanii mai au de jucat cu SUA şi Ghana.

Citeste si...  Cum atragi un barbat, in functie de zodie