Cine ar fi crezut?! Channing Tatum recunoaşte că este… alcoolic!

  channing

A fost desemnat de revista People drept cel mai sexy barbat din lume in anul 2013, iar intr-un interviu acordat pentru numărul din iunie al revistei GQ Channing Tatum marturiseste ca nu este deloc barbatul perfect. Actorul recunoaste ca principalul sau viciu este bautura si ca obisnuieste sa bea alcool ca sa se simta bine.

channing-3

Channing Tatum sustine, insa, ca pana acum a reusit sa-si metina viciul sub control si ca reuseste sa fie eficient pe platourile de filmare chiar daca consuma alcool. Faptul ca s-a insurat si a devenit din nou tatic nu i-a schimbat deloc comportamentul lui Tatum, care in anul 2013 a fost numit de revista “People” drept cel mai sexy barbat din lume.

“Intr-un anumit fel cred ca sunt alcoolic. Am mereu o tendinta de a evada, mai ales atunci cand trebuie sa devin creativ si sa ma simt bine. Pana acum am pastrat lucrurile intr-un echilibru si ma pot concentra destul de bine la actorie atunci cand beau alcool”, recunoaste Channing.

channing2

Actorul si-a redus simtitor noptile de petreceri dupa ce sotia lui, Jenna Dewan, a nascut-o pe fiica lor Everly si promite sa nu bea deloc vreme de patru luni, perioada in care filmeaza pentru pelicula “Magic Mike 2″. Channing s-a ingrasat dupa rolul din “Magic Mike” si recunoaste ca actorul a avut un aport substantial la kilogramele in plus acumulate.

“Traiesc doar o singura data si vreau sa profit la maxim de fiecare moment. Recunosc ca imping mereu limitele si sunt mandru de acest lucru”, mai spune actorul.

Citeste si...
Principala cauză a înşelatului şi ce anume o provoacă