Printesa Diana și iubitul ei, Dodi al Fayed, au murit cu 22 de ani în urmă, iar două decenii mai târziu Londra trăiește o altă poveste de dragoste controversată. Diferența este că prințesa Diana nu a fost un ‘hoț’ și nu a fugit de acasă ca să se căsătorească cu iubitul ei. Pe de altă parte, Dodi al Fayed a fost o persoană bogată educată și un regizor de film prin profesie. Prințesa Haya Bint Al Hussain are relații considerate ”inadecvate” cu bodyguardul său potrivit weeklyblitz.net.

Pe când, în cazul Prințesei Haya, este vorba despre o persoană care a furat milioane de dolari de la soțul bogat și a fugit din Dubai pentru a se căsători cu un ex-soldat al armatei britanice – sărac, în acest caz, și, de asemenea, să treacă la religia iubitului, adică la creștinism.

Prințesa Bint Al Hussain are relații considerate ”inadecvate” cu bodyguardul său, care de altfel s-a separat de soție în 2018. Prințesa Haya i-a cumpărat lui Russell Flowers mai multe cadouri scumpe și un Range Rover.

Citeste si...  Mircea N. Stoian: Mihaela Rădulescu îşi foloseşte sexualitatea latentă pentru a atrage atenţia

După ce Russell Flower a divorțat de soția sa, prințesa Haya și-a cumpărat o fermă pentru a se stabili într-un sat lângă Newmarket, Suffolk.

Russell Flowers este un fost soldat de infanterie și are relații cu Printesa Bint Al Hussain de trei ani. El este așadar cu 9 ani mai tânăr decât Haya.

Prietenul prințesei Haya a devenit apropiat de ea în timpul când a fost ofițer de protecție al prințesei Haya. Prințesa a fugit din Dubai doar din cauza relațiilor sale romantice cu Russel Flower, alături de care vrea să întemeieze o familie.

Potrivit contului său de pe LinkedIn, Russell Flower a lucrat timp de doi ani la un birou de securitate maritimă care deservește petrolierele aflate în pericol de deturnare de către pirații de pe coasta Somaliei. În 2012 s-a alăturat grupului Knight Security și, doi ani mai târziu, echipei UK Mission Enterprise Ltd.

Guvernul din Dubai deține firma de securitate de la Belgravia, care asigură protecție non-stop pentru familia regală din Dubai, inclusiv la reședințele sale din Marea Britanie.