UEFA raspuns laPlay-off-ul Ligii 1 trebuie încheiat pe 3 august. Deocamdată, nu se știe când s-ar putea juca acest meci, vital, în lupta pentru campionat. Dar, e clar că până la 3 august 2020, ora 23:59, trebuie anunțate echipele participante în Europa.

Acest lucru a fost întărit de secretarul general al LPF, Justin Ştefan.

FRF şi LPF au avut un nou dialog cu UEFA, pentru prelungirea termenului la care trebuie trimise echipele participante în cupele europene, însă forul nu a fost de acord.

”Vrem să terminăm campionatul pe teren, dar decizia o vom lua după ancheta DSP.

Am încercat la UEFA o extindere, dar nu am înțeles de ce, nu au fost de acord, nu am primit alte argumente. E clar că pe 3 august trebuie să anunțăm echipele participante din Europa.

La acest moment, avem discuții pe acest scenariu, dar nu are acoperire regulamentară, așa că nu cred. Dar, vrem să terminăm pe teren.”, a declarat Justin Ștefan, la Digi Sport.

CFR Cluj şi Craiova au câte o restanţă. „Finala campionatului” s-ar putea juca luni
În acest moment, Craiova şi CFR se află pe primele două locuri în clasamentul play-off-ului, în această ordine, şi sunt despărţite de un punct.

Oltenii mai au de disputat o restanţă – cu Astra. La fel şi clujenii – cu FCSB. În afara acestor partide, cele două echipe mai au de disputat meciul direct, din ultima rundă.

„Finala campionatului”, Unviersitatea Craiova – CFR Cluj, s-ar putea disputa luni, 3 august, ÎN DIRECT la Digi Sport. Astfel, cu acest meci s-ar încheiat play-off-ul Ligii 1, iar clasamentul va putea fi omologat în timp util şi trimis la UEFA.

Clasamentul play-off-ului Ligii 1:
Citeste si...
Gabriela Firea le dă speranțe bucureștenilor în privința terminării lucrărilor la Pasajul Piața Sudului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.