Elena Udrea îşi continuă serialul pe Facebook în care povesteşte cine sunt cei care au inspirat-o să-şi aleagă sloganul „O femeie cât 10 bărbaţi”. Ultimul intrat în colimatorul blondei este şeful USR, căreia fostă şefă PMP îi spune „Plicuşor Ban”.

„Nişte oameni răi îmi povesteau zilele trecute despre un oengist de mediu cu preocupări pe zona de urbanism. Îi spuneau Plicuşor Ban bietului om. Nu am înţeles dacă se refereau la relaţia lui cu Soroş sau la activitatea de blocare a diferitelor proiecte de urbanism în Capitală. Mai ales ştiind că este conducătorul partidului Sistemului, vehiculul politic special creat pentru a băga în Parlament toţi acoperiţii serviciilor secrete.

Cum a ajuns Neicuşor Dan să fie chiar şeful mişcării care se vrea alternativă la clasa politică actuală este greu de înţeles pentru oricine gândeşte cât de cât. Nu e charismatic, nu are un proiect clar şi nici calităţi de lider ori alte calităţi care să-l recomande ca salvator al neamului.

Citeste si...  Dan Bitman o copiază pe Elena Udrea.

Oare tocmai aceste carenţe să-l fi făcut preferat de Sistem după un model deja brevetat în cazul lui Klaus Iohannis?

Aceste non-argumente sunt cele care l-au adus pe Neicuşor Dan între cei zece din sloganul „O femeie cât 10 bărbaţi” cu care candidez independentă la Bucureşti, la Camera Deputaţilor, pe poziţia 30”, scrie Elena Udrea în descrierea filmuleţului în care îl atacă pe şeful USR.