6417364_mediafax_foto_silviu_matei1_74664900

Premierul Ponta o reclamă din nou pe Elena Udrea la Parchet. Corpul de Control al premierului Victor Ponta acuză nereguli în cheltuirea banilor publici în programul „Schi în România” în timpul mandatului Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării. „Corpul de control al primului ministru s-a transformat în corpul de control al Elenei Udrea”, spune, în replică, fostul ministru al Turismului.

„Corpul de control al primului ministru s-a transformat în corpul de control al Elenei Udrea. Daca vă uitaţi, acest corp de control se ocupă numai de investiţiile şi de activitatea pe care a avut-o ministerul pe care l-am condus în timpul mandatului meu. Prin acest program prin care am investit în dezvoltarea pârtiilor de schii, am reuşit să avem creştere în turism de 16% în 2011, deci cea mai mare creştere în turism în 2011″, a spus Elena Udrea.

În opinia sa, Guvernul ar trebui să se ocupe, în schimb, de finalizarea programului.

„A demarat acest control asupra programului de schi în România, un program pe care Guvernul trebuie să-l finanţeze, să îl ducă la bun sfârşit. Ei nu sunt în stare să facă nimic, dar îi critică pe cei care au fost în stare să facă ceva”, spune Udrea.

Citeste si...  Cristian Diaconescu, candidatul partidului mișcarea populară la președinție