Tânărul Attila Ganea s-a bucurat foarte tare că Simona Halep a câștigat Roland Garros  că a sărit într-o piscină pentru a-și manifesta sentimentele de entuziasm. Din nefericire, fericirea l-a făcut să nu mai calculeze bine săritura și s-a lovit la cap, decedând pe loc. Tânărul se afla la o petrecere și nu a sărit singur în piscină, ci alături de prieteni, însă doar el s-a lovit cu capul fundul bazinului, iar acest lucru i-a fost fatal. Atunci când a ieșit din piscină, el a mărturisit că avea dureri de cap, dar nu a cerut imediat ajutor medical. S-a retras pentru o perioadă pentru a se odihni, iar după ce s-a întors la întâlnirea cu prietenii lui, i-a fost foarte rău. O ambulanță a fost chemată imediat de prietenii săi, el a fost transportat de urgență la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Satu Mare, acolo unde a ajuns în comă. Marți, 12 iunie, el a decedat în timpul unei intervenții chirurgicale.

 

Tânărul de 28 de ani urma să se căsătorească în toamna acestui ani, mai exact pe 22 septembrie cu Cristina, iubita lui. Ea a publicat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.
„Mă simt singură, debusolată şi goală pe dinăuntru, viaţa mea nu mai are niciun sens fără tine. Urma să ne legăm destinele şi în faţa lui Dumnezeu… După nuntă mi-ai promis că facem un copilaş…abia aşteptai momentul ăla, pentru tine făceam ORICE şi tu ştii prea bine…mai mult ca mine nu te-a iubit nimeni niciodată în afară de părinţii tăi! De acolo de sus sa ii veghezi si sa ai grija de ei….eu promit la fel! Voi fi alaturi de ei mereu! Nu imi iau ramas bun de la tine, iubirică… pt ca tu vei fi mereu în sufletul si inima mea. Tu vei trăi mereu în sufletele, inimile si gândurile noastre! Nu ai idee câtă lume îndurerată ai lasat in urma ta”, a scris ea.