Cântăreţul a înnebunit! „Nu este normal şi legal să se folosească de imaginea mea”

Velea (10)

Alex Velea a primit o lovitură dură în acest început de an. Imaginea sa a fost folosită într-o publicaţie dedicată comunităţii gay şi care este publicată în Gran Canaria, o insulă din arhipelagul Insulele Canare, ce aparține Spaniei. Nu este prima oară când păţeşte aşa ceva. Probabil că genul acesta de bărbat, cum este Alex, e foarte… adorat de comunitatea gay.

Cântăreţul a fost surprins de cele aflate, iar reacţia sa a indicat faptul că acesta nu se va lăsa până ce autorii acestui material nu vor plăti pentru acţiunea lor. Velea are de gând să-i acţioneze în judecată pe cei care l-au distribuit pe coperta revistei dedicate homosexualilor.

Velea (5)

„Am aflat de la voi şi vă mulţumesc pentru asta. Îi vom acţiona în instanţă. Nu este normal şi legal să se folosească de imaginea mea pentru promovarea unui produs”, a spus Alex Velea în presa mondenă.

La rândul său, managerul artistului, Oxi Cristian, a declarat că avocata care îl reprezintă pe Velea s-a apucat deja să facă demersurile necesare pentru ca situaţia să nu se prelungească: „Am contactat deja avocata. Alex nu şi-a dat acordul să-i fie folosită imaginea şi nu ar accepta niciodată să fie pe o copertă pentru gay, nu-l reprezintă. Nu avem însă nimic împotriva lor, să nu fim înţeleşi greşit”.

În urmă cu aproape un an, Alex Velea a fost într-o ipostază asemănătoare, când o imagine cu artistul era pe homepage-ul unui site dedicat homosexualilor din Italia. La acea vreme, reprezentanţii săi legali au rezolvat rapid situaţia, iar imaginea a fost retrasă de pe Internet.

Citeste si...  OTV, in continuare fara licenta