Atac dur lansat de Raluca Turcan, liderul deputaților liberali, la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea, după ce, astăzi, președintele Klaus Iohannis a refuzat pentru a treia oară să o numească pe Lia Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării.

„Liviu Dragnea se folosește cinic și profund mincinos de respingerea nominalizării Olguței Vasilescu la Ministerul Dezvoltării ca să se spele pe mâini de cea mai mare crimă economică pe care a patronat-o: sacrificarea investițiilor publice și compromiterea dezvoltării României”, acuză liderul deputaților PNL, Raluca Turcan.

„Domnule Dragnea, cel care „a blocat PSD să facă investițiile atât de așteptate de cetățeni” ați fost chiar dumneavoastră. Cum?! Prin guvernele de incompetenți pe care le-ați promovat; prin confiscarea unei bune părți din fondurile cuvenite administrațiilor locale; prin sacrificarea deliberată a fondurilor pentru investiții și a fondurilor europene, pe care le-ați supervizat, guvernele dvs de marionete PSD-ALDE având, în această situație, un rol de executat!

Nominalizarea total nepotivită a Olguței Vasilescu pentru portofoliul Dezvoltării se înscrie în lungul șir al demersurilor antidezvoltare de care Liviu Dragnea este principalul responsabil. Toată România vede și știe acest adevăr.

Citeste si...  Caz de viol în grup la Iaşi. Doi tineri au violat-o în acelaşi timp o femeie cu probleme psihice

Demersul președintelui Iohannis de respingere a nominalizării Olguței Vasilescu la conducerea Ministerului Dezvoltării este deplin justificat, corect, legal și perfect constituțional.

PSD trebuie să înceteze această mascaradă a nominalizărilor total nepotrivite pentru ministere importante pe care le folosește ca paravan pentru jocurile politice murdare din interiorul partidului și scuză pentru marile realizări ale guvernărilor lui Dragnea ! Să se ocupe serios de bugetul României de care și-a bătut joc!

Chiar nu există în PSD un singur specialist serios, competent și capabil, care să fie nominalizat la Dezvoltare?

Nu în ultimul rând, dacă mai are o fărâmă de onoare, conștiință și luciditate politică, Lia Olguța Vasilescu trebuie să renunțe public la această nominalizare și să pună capăt circului întreținut de Liviu Dragnea”, transmite Raluca Turcan.