Când mergi la frizer ar fi bine să ţii cont de gustul lor

 95711798_cut

Stilul pe care il afisam zi de zi spune despre noi mai multe decat avem impresia, de la vestimentatia pe care o abordam pana la coafura si tunsoare. Daca barbatii nu observa prea repede schimbarile pe care si le face o femeie, reprezentantele sexului frumos sunt mult mai atente la modul in care se afiseaza partenerul lor in societate.

 

Tunsorile barbatesti in stilul emo Desi tunsorile barbatesti in stil emo pot avea farmecul lor la o anumita varsta, in special daca nu intrec masura simtului estetic, totusi dupa o anumita etate nu mai avantajeaza fizionomia unui reprezentant al sexului puternic. Bineinteles, totul depinde de lungimea tunsorii si de artificiile la care se apeleaza, cum ar fi suvitele colorate in nuante intense, asimetriile si unghiurile neregulate.

 

Tunsoarea militareasca revine in tendinte Tunsoarea militareasca nu reprezinta neaparat un stil care nu a fost bine primit in randul femeilor, insa transmite celor din jur un aer rece si dur. Potrivita in special persoanelor cu parul drept si aspru, ea nu poate fi abordata chiar de oricine. In acest sens, specialistii au gasit o solutie de mijloc si au readus-o in tendinte, insa intr-o alta abordare: un mix intre clasic si modern, care nu presupune scurtarea drastica a parului.

 

Citeste si...
O fetita de 12 ani a murit din cauza unui produs de igiena pe care si tu il folosesti zilnic. Maxima atentie cu el

Cararea pe mijloc Aceasta tunsoare pentru barbati nu se mai numara in prezent printre preferintele lor (din fericire), insa a fost una dintre cele mai populare stiluri, fiind apreciata chiar si de catre vedetele masculine. Cu siguranta iti aduci aminte de simpaticul Nick Carter de la Backstreet Boys sau de sarmantul Leonardo DiCaprio, care nu au renuntat multi ani la acest stil.

 

Ponytail, printre cele mai urate tunsori barbatesti Cu siguranta iti amintesti de acest stil de tunsoare  barbateasca. Desi era populara mai mult in randul pasionatilor de rock, au existat si alti barbati care si-au dorit-o. De ce urau atat de mult unele femei aceste tunsori barbatesti? Pentru ca au avut multe surprize neplacute atunci cand se duceau la o intalnire cu un barbat pe care nu il cunosteau prea bine. Daca din fata parul parea scurt si aranjat, din spate lucrurile stateau complet altfel.

 

Tunsoarea „castron”, un stil care nu li se potriveste barbatilor. O alta tunsoare pe care femeile nu si-au dorit sa o vada la iubitii lor este si cea de tip „castron”. Este perfecta pentru copii, insa complet nepotrivita pentru barbati. Prin urmare, un barbat in cautare de partenera nu ar trebui sa opteze pentru acest stil. Nu numai ca nu avantajeaza trasaturile masculine, dar nici nu mai este in tendintele hairstyle.