Soţul vedetei se ocupă de cererile de ajutor ale bolnavilor

Tuncay-Ozturk-Andreea-Marin-asistent

Tuncay Ozturk, sotul Andreei Marin, fizioterapeut de profesie, preia de ceva vreme cererile de ajutor primite de vedeta de televiziune din partea oamenilor cu probleme medicale si ii consiliaza pe acestia catre cele mai eficiente tratamente.

tuncay-ozturk-artrohelp11

Tuncay Ozturk locuieste in Romania de aproape un an de zile. A fost parte pana acum in mai multe proiecte de amploare, le-a asistat pe gimnastele tarii noastre la campionate mondiale, iar de ceva vreme vine in ajutorul sotiei sale consiliind persoanele care ii scriu acesteia pe email privind problemele medicale cu care se confrunta.

Fizioterapeut de profesie, scolit in Turcia, Tuncay preia de la un timp cerintele oamenilor aflati in suferinta si ii consiliaza, indreptandu-i catre cele mai eficiente solutii.

andreea-marin_tuncay-limba-turca

“Incerc sa ii indrum pe pacienti catre cele mai bune tratamente, sa ii sfatuiesc. Si atunci cand eram la Istanbul, oamenii veneau la mine si ma intrebau diverse lucruri, imi cereau sfatul. Imi scriu pe e-mail sau Facebook, iar eu le raspund. E important sa fac asta, pentru ca ei sa poata gasi cele mai bune solutii pentru problemele lor”, a declarat Tuncay în presa mondenă.

tuncay-ozturk-operatie

De altfel, si Andreea Marin a anuntat public faptul ca Tuncay o completeaza ca „asistent”. “Va scriu pentru ca in ultima vreme am primit din ce in ce mai multe intrebari din partea voastra, aici sau pe mail, referitoare la posibilitatea de a va opera sau trata la unul dintre spitalele Acibadem, reteaua medicala unde eu am lucrat la Istanbul.

Cum bine ati mentionat, sanatatea nu poate fi neglijata fara urmari care sa ne aduca regrete. Si, din pacate, sanatatea pierduta nu poate fi inlocuita sau cumparata. Dar putem avea grija de noi in cel mai bun mod cu putinta, fie cand inca suntem bine, fie atunci cand viata ne aduce intr-un punct de cotitura.

Nu va pot recomanda decat ceea ce cunosc nemijlocit, de aceea Acibadem este locul pe care vi-l recomand cu incredere. Am lucrat cativa ani in aceasta retea medicala in Istanbul, cunosc performantele, tehnica de varf, pregatirea medicilor de top, grija fata de pacient.

tuncay-gimnaste

Pentru ca, in urma raspunsurilor mele la intrebarile voastre, deja am primit multe mesaje de multumire – multi dintre voi ati devenit deja pacienti Acibadem si ati revenit acasa sımtınd ca traiti o noua viata datorita starii de sanatate – va spun ca nimic altceva in viata mea profesionala nu m-a bucurat mai mult si nu m-a convins mai bine ca am ales meseria potrivita decat bucuria unui om bolnav care si-a recapatat zambetul si speranta.

Pentru ca, pe zi ce trece, numarul mesajelor care cer informatii medicale de la mine a crescut si incerc sa va raspund tuturor cat mai repede, de acum inainte veti avea la dispozitie si un numar de telefon la care va raspunde asistentul meu: 004.0727.464.464, dar si o adresa de mail: tuncayozturkoffice@gmail.com. Astfel putem incerca sa gasim solutii problemelor dvs mult mai eficient.

Va doresc multa sanatate si viata lunga!”, a scris Andreea pe Facebook.

Citeste si...
Andreea Marin și Tuncay Ozturk "lucrează" la un copil?!