Tudose, mesaj către Ministerul Transporturilor: ”În primele 12 ore de la căderea ultimului fulg de zădapă, dacă nu se circulă la negru, plecați toți acasă. Inclusiv cel care se ocupă de aviație”. Șeful Executivului a transmis amenințarea către secretarul de stat din Ministerul Transporturilor care se afla la ședința de Guvern.

Premierul i-a spus secretarului de stat Ninel Cercel să spună care e stadiul pregătirilor pentru perioada de iarnă.

”Domnule secretar de stat, vine iarna, vorba celebră din filmul la modă. Sunteți pregătiți?”, l-a întrebat prim-ministrul pe reprezentantul Ministerului Transporturilor.

”Suntem în proces de pregătire”, a răspuns secretarul de stat. ”Am înțeles. Și când terminați procesul? Credeți că până în martie, așa, avem șanse?”, a replicat premierul.

Citeste si...  După ce l-a refuzat pe Iohannis, Guvernul deschide uşa BNR. Promisiunea ministrului de Finanţe înainte de întâlnirea cu Isărescu

”Ne pregătim și avem șanse să realizăm”, a spus reprezentantul Ministerului Transporturilor.

Mihai Tudose a venit cu un mesaj tranșant pentru cei din minister. ”Eu vă spun foarte sincer. În primele 12 ore de la căderea ultimului fulg de zădadă, după viscol, dacă nu se circulă la negru, plecați acasă toți. Inclusiv cel care se ocupă de aviație”.