Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a precizat pentru MEDIAFAX că și-a reluat oficial funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, după ce a predat, joi, atribuțiile de ministru interimar al Justiției Anei Birchall.

Tudorel Toader și-a reluat, joi, funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, a precizat, pentru MEDIAFAX, fostul ministru al Justiției.

Toader revine la funcție după ce, joi, a predat atribuțiile de ministru al Justiției, Anei Birchall, interimar pe această poziție. Însă, la Iași, Toader se va confrunta cu aceleași probleme ca la București: contestat puternic atât de către colegii săi profesori, cât și de către studenți, care i-au cerut în mod repetat demisia.

Citeste si...
Judecătorii sunt revoltați! Uite ce cerințe au pentru Tudorel Toader

Predarea atribuțiilor vine după ce președintele Klaus Iohannis a luat act, miercuri, de demisiile celor trei miniștri Tudorel Toader, Rovana Plumb și Natalia Intotero și a semnat decretele prin care Ana Birchall, Eugen Teodorovici și Radu Oprea sunt desemnați miniștri interimari la Justiție, Fonduri Europene și pentru Românii de Pretutindeni.

Tudorel Toader a obținut funcția de rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași în 2016, însă s-a suspendat, în 2017, pe perioada exercitării mandatului de ministru al Justiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.