Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins marti cererea lui Tudor Breazu, administratorul terenurilor de la Nana ale Elenei Udrea, de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau plasarea sub control judiciar.
 
Tudor Breazu
 
Tudor Breazu, zis Cici in lumea mondena, se afla in arest din data de 8 februarie, el fiind acuzat în dosarul ”Gala Bute” de complicitate la luare de mită pentru ca ar fi primit bani, sub forma unor contracte fictive de publicitate, care ulterior ajungeau la Elena Udrea. Potrivit DNA, Tudor Breazu le-a ajutat pe Elena Udrea și pe Ana Maria Topoliceanu să primească aproximativ 300.000 de lei de la Dragoș Marius Botoroaga, administratorul unei societăți comerciale, pentru a obține plata la timp a unor contracte derulate cu Ministerul Dezvoltării.
 
Tudor Breazu, zis Cici  intre prieteni, a fost o vreme un personaj extrem de vizibil in high life-ul bucurestean, epatand mereu prin tinutele extravagante, accesoriile de firma, prin masinile considerate adevarate „bijuterii”, prin vacantele in locuri exotice si , in general, prin faptul ca dadea impresia unui om plin de bani, cu afaceri prospere dar despre care nimeni nu stia exact care erau. Acum s-au aflat si „afacerile” si misterul s-a elucidat….
 
Citeste si...   Nicolicea nu dă doi bani pe vorbele lui Orban: