George Țucudean, autorul golului victoriei, prima reacție după meci: ”Aveam nevoie de aceasta victorie. Sper să cîștigăm și celelalte meciuri. Noi trebuie să jucăm, să cîștigăm.

615835-george

Cînd joci la Steaua, trebuie să cîștigi. Am avut noroc la fazele din startul jocului. Apoi am jucat și noi. E o echipă bună, nu de ultimul loc. A venit aici să joace. Toate meciurile sînt importante, pînă cînd sîntem matematic campioni.”  Atacantul a vorbit și despre lipsa suporterilor: ”E frig afară, au rămas oamenii în case!”

Referitor la faptul că mai mulţi oameni din fotbal l-au contestat în ultimele zile, Ţucudean a declarat la Dolcesport: „Nu mă interesează ca sînt criticat. Chiar crezi că mă interesează asta? Mă doare în…să nu zic unde!” Steaua a învins pe CFR Cluj, scor 1-0, şi a obţinut prima victorie din acest an. Oaspeţii au dominat categoric prima repriză, iar Jazvici, Păun, Muniru şi Carp au ratat şi l-au adus pe Trică în pragul unei crize de nervi. Campioana a evoluat slab, iar jucătorii au fost extrem de nervoşi din cauză că jocul nu a mers. Partea secundă a început în aceeaşi notă.

Deac şi Păun ar fi putut da lovitura, însă Arlauskis a intervenit miraculos la şutul celui din urmă. Steaua a dominat steril, însă a reuşit să marcheze la una dintre puţinele ocazii ale reprizei prin Ţucudean, care a împins balonul în plasă în urma unei devieri cu capul a lui Tănase (78). CFR Cluj ar fi putut obţine un punct în Ghencea, dar Arlauskis a apărat şuturile trimise de Lopes şi de Negruţ. În urma rezultatului, Steaua s-a distanţat la opt puncte faţă de Petrolul şi ASA Tîrgu Mureş, dar „lupii” au un meci mai puţin disputat.

Citeste si...
O broscuta cu doua capete este vedeta in San Antonio