Mii de voluntari îi ajută pe militari să răspundă la telefon şi la scrisorile de Crăciun trimise de copiii din Statele Unite. Preşedintele Donald Trump şi Prima Doamnă s-au alăturat şi ei demersului, dar liderul de la Casa Albă a interpretat, mai degrabă, rolul lui Grinch, personajul celebru care a furat Crăciunul.

Soţii Trump au preluat mai multe apeluri, iar liderul de la Casa Albă a stricat un pic magia sărbătorilor în discuţia cu un băieţel, pentru că a pus existenţa Moşului la îndoială, informează CNN.

„Asta-i foarte bine! Să te distrezi! Mai crezi în Moşul? Pentru că la 7 eşti la limită, nu-i aşa? Hai, să te simţi bine”, i-a spus preşedintele american Donald Trump copilului.

Trump a ascultat din nou şi a chicotit înainte de a spune: „Păi, doar te distrezi”.
Preşedintele i-a spus unui alt interlocutor că Moş Crăciun este în Sahara. Câteva minute mai târziu, a anunţat că Moş Crăciun este departe, în Maroc, dar că va ajunge acasă la cel care sună în dimineaţa de Crăciun.
La celălalt telefon, Melania Trump a fost cea care le-a răspuns micuţilor.

Citeste si...  Statele Unite vor face zboruri de observaţie în spaţiul aerian al Rusiei şi Belarusului

„Sper ca dorinţele tale să se împlinească”, i-a spus Melania Trump unui copil.

Melania a spus pe Twitter că a-i ajuta pe copii să afle unde este Moş Crăciun lua a devenit una dintre tradiţiile sale favorite. Cuplul prezidenţial a răspuns şi anul trecut apelurilor celor mici.

Moş Crăciun mai are câţiva copii pe listă şi termină de distribuit toate darurile din acest an. Moşul a fost detectat ultima oară pe continentul nord-american, potrivit NORAD – Comandamentul pentru apărare aerospaţială nord-americană.

Foto: Melania Trump/ Twitter