Donald Trump şi Melania, au fost diagnosticaţi cu Covid-19, a anunţat vineri, pe Twitter, preşedintele american.

Trump și Melania s-au infectat cu coronavirus am fost testaţi pozitiv vom începe carantina şi procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Trump.

Alertă la Casa Alba presedintele Americi infectat cu CORONAVITUS

În acest moment, specialiștii lucrează intens la configurarea listei cu numele tuturor celor care au intrat în contact cu familia Trump în ultimele zile.

Hope Hicks, asistenta președintelui, a fost testată și confirmată pozitiv cu coronavirus. Președintele a anunțat acest lucru pe o rețea socială.

”Hope Hicks, care a muncit atât de mult fără să ia măcar o mică pauză, tocmai a primit rezultat pozitiv la Covid 19. Teribil! Prima Doamnă și cu mine așteptăm rezultatele testelor. Între timp, vom începe procesul de carantină!”, a scris acesta.

Președintele Donald Trump a avut și o intervenție telefonică la Fox News în care a confirmat că asistenta sa a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Trump a declarat că atât el, cât și prima doamnă, au petrecut foarte mult timp în apropierea asistentei.

Citeste si...
COD PORTOCALIU de lapoviţă şi ninsori în weekend. Jumătate de ţară, afectată HARTA

Medicul personal al președintelui SUA, Sean Conley, a dat detalii: ”Președintele și Prima Doamnă sunt amândoi bine la acest moment, și intenționează să rămână în reședința din Casa Albă în timpul recuperării. Eu și echipa medicală de la Casa Albă vom menține o supraveghere vigilentă și apreciem sprijinul acordat de unele dintre cele mai bune instituții și cadre medicale din țară. Vă asigurăm că ne așteptăm ca președintele să continue să-și desfășoare activitatea fără întreruperi în timpul recuperării”.