Există un mit cu privire la bijuterii. Se spune că aceste accesorii sunt doar pentru femei. Dar adevărul este că și bărbații poartă brățări din aur, inele pentru bărbați, ceasuri, lanțuri din aur și chiar cercei din aur.

Bijuteriile sunt făcute pentru tot felul de persoane și, desigur, pentru toate gusturile. Bijuteriile pentru bărbați au apărut pentru a rămâne. De aceea este important să știi de ce criterii ar trebui să ții cont atunci când alegi ce bijuterii să porți și cu ce ținută se potrivesc cel mai bine ceasurile, inelele, cerceii, butonii și lanțurile. Iată câteva sfaturi și multe detalii, astfel încât ținuta ta să arate senzațional și să fie perfect echilibrată.

Cercei

Dacă ești unul dintre cei care consideră că cerceii au fost întotdeauna un accesoriu pentru femei, trebuie să știi că bărbații au folosit această bijuterie pentru prima dată în Persia Antică, ca sinonim al masculinității. În prezent, este un lucru firesc purtatea de cercei de către bărbați. Și, deși în general se poartă într-o ureche, ei pot fi purtați și în ambele urechi.

Cerceii din zirconiu sunt foarte solicitați de bărbați datorită aspectul lor casual. Cerceii din aur cu un mic pandantiv la sfârșit sunt, de asemenea, în trend. Sunt perfecți pentru un stil simplu. Dacă porți costum de fiecare dată când mergi la birou, atunci este mai bine să nu porți cercei. Această bijuterie se potrivește perfect la un outfit urban.

Brățări

Desigur, brățările de aur nu pot lipsi din cutia de bijuterii. Acestea sunt probabil unul dintre cele mai purtate accesorii de către bărbați. Brățările contribuie la evidențierea look-ului casual sau, dimpotrivă, îți pot oferi acea notă de eleganță și rafinament care îți lipsește.

Dacă vrei să porți brățări este indicat să le combini cu materialul ceasului, chiar dacă nu le porți pe același braț. Acest lucru va face ținuta mai armonioasă. Brățările sunt una dintre bijuteriile cele mai folosite de bărbați. Pot fi din aur galben sau argint. Brățările „tennis”, formate din mici diamante, sunt, de asemenea, foarte la modă în rândul bărbaților.

Citeste si...
Cucerire garantata in 5 pasi simpli!

Ceasuri pentru bărbați

Ceasurile de firmă vor fi o alegere perfectă pentru ținutele tale. Acestea sunt una dintre cele mai frumoase bijuterii pentru bărbați și sunt perfecte pentru ținutele de zi cu zi. Gustul personal influențează foarte mult aici, deși te sfătuim să porți ceasuri atemporale și simple, astfel încât să le poți combina cu restul bijuteriilor.

Inele

Îți plac inelele? Ei bine, aceste bijuterii au și un avantaj dacă vorbim despre accesorii pentru bărbați. Poți purta oricâte inele dorești, deși te sfătuim să porți unul pe mână. Dacă alegi mai multe inele, atunci încearcă să nu fie supradimensionate pentru a nu da impresia de exces și a nu crea un look supraîncărcat.

În 2020 inelele în stil vintage au revenit în trend. Inelele din aur galben cu pietre prețioase colorate fac parte, de asemenea, dintre preferințele multor bărbați care optează pentru un look mai modern și mai îndrăzneț.

Lanţuri

Și dacă vorbim despre bijuterii pentru bărbați, acest accesoriu nu ar putea lipsi. Lanțurile aurii cu verigi mari sunt o opțiune excelentă, deși, dacă vrei unul pentru uz zilnic, sunt recomandate mai mult lanțurile cu verigi mici. Poartă lanțuri pentru a atrage mai mult atenția. Lanțurile cu medalion dreptunghiular în stil militar și alte forme geometrice sunt foarte la modă.

Dacă nu-ți plac, poți alege un simplu lanț aur bărbați. Și când îl alegi te sfătuim să nu uiți să alegi un cadou și pentru jumătatea ta. Acesteia îi poți alege un lanț aur damă. Spor la cumpărături!