Tribunalul Constanţa a anunţat miercuri data la care va judeca recursul procurorilor DNA cu privire la decizia magistraţilor de la Tribunalul Medgidia de a-l elibera condiţionat pe Gigi Becali.

becali2_27938700

Gigi Becali va afla pe data de 31 martie dacă va fi eliberat. La finele acestei luni, Tribunalul Constanţa va analiza contestaţia DNA formulată împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia instanţă care a acceptat cererea lui Becali de a-l pune în libertate.

Gigi Becali a obţinut vineri acordul de a fi eliberat din închisoare, dar procurorii DNA au făcut recurs, iar magistraţii de la Tribunalul Constanţa s-au pronunţat vineri cu privire la data când acest recurs va fi judecat.

Potrivit fanatik.ro, Tribunalul Constanţa a decis ca decizia finală se va lua abia pe 31 martie, peste aproape 3 săptămîni, timp în care Becali rămîne în arestul de la Poarta Albă.

Hotărârea magistraţilor îl afectează foarte tare pe patronul Stelei, acesta trebuind să-şi anuleze programarea pe care o făcuse pentru data de 27 martie, la o clinică din Germania, unde urma să fie operat.

Marţi, magistraţii de la Medgidia au făcut publică motivarea deciziei de eliberare a lui Becali, afirmând între altele că acesta „a fost stăruitor în muncă şi disciplinat pe perioada detenţiei„.

Citeste si...
Eliberarea lui Gigi Becali: visul mamei sale s-a implinit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.