Treisprezece percheziţii pentru evaziune fiscală au loc în Bucureşti, Ilfov și Ialomiţa, Constanţa, într-un dosar de evaziune fiscală în comerţul cu produse textile, prejudiciul fiind de 3,8 milioane de lei.

”În această dimineaţă au avut loc treisprezece percheziții (24.09.2020) poliţişti din Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti , pun în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Ialomiţa şi Constanţa într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul comerţului cu materiale textile”, anunţă Poliţia Capitalei.
De asemenea, sunt puse în aplicare şi mai multe mandate de aducere, persoanele urmând a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este in cuantum de 3,8 milioane lei.
Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6 sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.


Citeste si...
Percheziţii la firmele afaceristului Georgică Cornu.