Trei muncitori dorm de prânz pe asfalt, înconjurați de bolovani și moloz. Scena de față a fost surprinsă recent în Timișoara și a devenit rapid virală. „Trei bravi luptători din Ordinul Dezvoltării în Forță căzuți la datorie în bătălia de pe Strada Teiului, în apropiere de Gheorghe Lazăr”, scrie, cu umor, utilizatorul de facebook care a publicat imaginea.

Muncitorii care dorm pe asfalt se aflau, cel mai probabil, în pauza de prânz, pentru că persoana care i-a fotografiat a indicat ora și locul unde a fost surprinsă imaginea. Mai exact, pe strada Teiului din Timișoara aproape de Gheorghe Lazăr, joi, în jurul orei 13.00, unde pe trotuar s-a deschis un șantier.

Citeste si...  Teo Trandafir surprinsă de paparazzi cu un tinerel super sexy

„Trei bravi luptători din Ordinul Dezvoltării în Forță căzuți la datorie în bătălia de pe Strada Teiului, în apropiere de Gheorghe Lazăr.

Întru veșnica lor pomenire, constructorul a anunțat că va abandona un morman de moloz în colțul blocului, iar Primăria lui Nicolae Robu va include obiectivul în circuitul turistic al orașului. Acum vă rugăm să păstrați liniștea, să le fie odihna ușoară!

Mă refer și la voi, ăia cu Zilele Orașului. Distribuiți mai departe pentru ca sacrificiul lor să nu treacă neobservat. Vor rămâne veșnic în memoria noastră”, a scris timișoreanul în dreptul fotografiei.