Cine ar fi crezut că renunţă la perucile care au făcut-o celebră?!

 Lady

Look-ul excentricei artiste a suferit schimbări majore, vedeta fiind total transformată faţă de cum era în urmă cu câţiva ani.

Lady (6)

Cântăreaţa americană Lady Gaga, în vârstă de 28 de ani, şi-a făcut o schimbare radicală de look. Artista, pe numele său real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a decis să renunţe la pletele blonde, dar şi la celebrele peruci în diverse nuanţe, şi s-a vopsit brunetă.

Transformarea de look este atât de mare, încât vedeta este aproape de nerecunoscut. Astfel a ieşit cântăreaţa americană la o plimbare prin New York, împreună cu căţelul său, Asia.

Lady 1

Ceea ce a atras atenţia nu a fost doar culoarea părului, ci întregul look al nonconformistei vedete. Aceasta a purtat o ţinută de culoare neagră, formată din pantaloni transparenţi şi un sutien la fel, care i-a lăsat la vedere sfârcurile.

Deşi se încăpăţânează să poarte ţinute cât mai sumare, acest lucru nu o mai avantajează. Dacă în urmă cu câţiva ani îşi permitea să se afişeze aproape dezbrăcată, acum silueta ei este departe de a fi perfectă, Lady Gaga fiind cu câteva kilograme mai grasă, lucru care se vede pe fornele ai altădată ireproşabile.

 

Citeste si...
Bianca a recunoscut tot!